Fabriksnya SOLIS-traktorer

www.solisworld.com


Sonalika Group är en indisk koncern, där International Tractors Ltd är en av Asiens största traktortillverkare 20 - 110 hk traktorer. Tillverkningen ligger i delstaten Punjab och innefattar en bred flora av redskap för mekaniserat jordbruk. Sonalika är ett erkänt kvalitetsmärke i Asien. 2012 tog man steget till Europa och har sedan dess sålt 10.000 traktorer här! Solis har ett helt europateam som ständigt är på resa för att ge support till återförsäljare och besöka slutanvändare.


Solis är Sonalikas märke på de traktorer avsedda för bland annat EU med de reglementen som råder här. Sonalika tar marknadsandelar överallt i världen med mycket hög kvalitet till attraktiv prisbild!


Solis 20 och 26 har japanska Mitsubishimotorer, transmissionen är utvecklad i samarbete med japanska Yanmar, Yanmar som för övrigt äger 30% i SOLIS.


Nyhet! Vi utökar sortimentet med SOLIS 75 med frontlastare!


SOLIS 75 har framaxel, transmission och bakaxel från Cararro, 4-cylindrig 4.1-liters turbomotor med BOSCH commonrailinsprut-ning, 12-växlad transmission med separat fram-back-spak (12 + 12).


Traktorerna är tysta, vibrationsfria, bekväma, lättkörda, enkla att förstå och att använda. Välkommen att provköra våra visningsexemplar!


Välkommen att boka tid för visning!

SOLIS 20 och 26:

SOLIS minsta modeller är lätta att köra och använda - även för den som aldrig använt en traktor förut. Alla reglage är enkla och tydliga, säkerheten är satt i främsta rummet. För att starta motorn måste alla delar av transmissionen vara i neutralläge, man måste sitta i sätet och kopplingen måste vara nertryckt, ingen risk att barn av olyckshändelse får igång farliga redskap.


Klicka på bilden för att se mer av SOLIS 20 och 26 gemensamma egenskaper!SOLIS 20 har 20 hk 1.0 liters motor. Basutrustad för tungt arbete!


Klicka på bilden för att se mer av SOLIS 20 egenskaper!SOLIS 26 har servostyrning som standard och 26 hk 1.3 liters motor.


Klicka på bilden för att se mer av SOLIS 26 egenskaper!Till alla SOLIS traktormodeller finns frontlastare och olika val av hjul/däck.


Klicka på bilden för att se mer av valbar utrusning till SOLIS 20 och 26!

Välkommen att skicka dina frågor om SOLIS traktorer!