SOLIS 20 och 26 Data

Sonalika Group är en indisk koncern, där Sonalika International är en av Asiens största traktortillverkare 20 - 110 hk traktorer. Tillverkningen ligger i delstaten Punjab och innefattar en bred flora av redskap för mekaniserat jordbruk. Sonalika är ett erkänt kvalitetsmärke i Asien och sedan några år expanderar man även i västvärlden med kvalitet till attraktivt pris!


Solis är Sonalika Internationals märke på de traktorer avsedda för bland annat EU med de reglementen som råder här, som CE-märkning, avgasregler, säkerhetsutformning tex. Sonalika tar marknadsandelar överallt i världen med mycket hög kvalitet till attraktiv prisbild. Solis traktorer har japanska Mitsubishimotorer, transmissionen är utvecklad i samarbete med japanska Yanmar.


TraktorTEMA AB kommer under 2019 ta hem hela SOLIS-EU:s sortiment och börjar nu med de minsta modellerna. Traktorerna är tysta, vibrationsfria, bekväma, lättkörda, enkla att förstå och att använda. Välkommen att provköra våra visningsexemplar!

SOLIS minsta modeller är lätta att köra och använda - även för den som aldrig använt en traktor förut. Alla reglage är enkla och tydliga, säkerheten är satt i främsta rummet. För att starta motorn måste alla delar av transmissionen vara i neutralläge, man måste sitta i sätet och kopplingen måste vara nertryckt, ingen risk att barn av olyckshändelse får igång farliga redskap.


Klicka på bilden för att se mer av SOLIS 20 och 26 gemensamma egenskaper!SOLIS 20 har 20 hk 1.0 liters motor. Basutrustad för tungt arbete!


Klicka på bilden för att se mer av SOLIS 20 egenskaper!SOLIS 26 har servostyrning som standard och 26 hk 1.3 liters motor.


Klicka på bilden för att se mer av SOLIS 26 egenskaper!Till alla SOLIS traktormodeller finns frontlastare och olika val av hjul/däck.


Klicka på bilden för att se mer av valbar utrusning till SOLIS 20 och 26!

Välkommen att skicka dina frågor om SOLIS traktorer!