Utrustningsval SOLIS 20 och 26

Utrustningsval SOLIS 20 och 26

Med grundkraven enkelhet, robusthet, kvalitet och enkelt underhåll är SOLIS 20 och 26 arbetskamrater som uträttar dina sysslor med maskinkraft.


Storleken gör demn ypperliga för användning kring fastighet och trädgård med allehanda sysslor som snöröjning, skogsarbeten, gräsklippning, djurutfodring, odling och mycket annat. De flesta redskap som finns till stora jordbrukstraktorer finns också till dessa små, plus ett antal redskap som inte finns till stora!

Klicka på bilderna för förstoring

Breda industridäck.

Jordbruksdäck, finns även en bredare variant av jordbruksdäck.Gräsdäck BKT LG-306

Med frontlastare breddas användningsområdet för en traktor radikalt, det gäller små traktorer likväl som stora. Med lyftkapacitet på 300kg uträttar man arbete som man inte orkar för hand på ställen där man inte kommer in med större maskiner!


SOLIS 3200 Frontlastare är parallellförd, vilket innebär att redskapet har konstant vinkel relativt marken om man manövrerar armen vertikalt (en icke parallellförd lastare har redskapet i konstant vinkel relativt lastaren).


Med frontlastaren följer skopa, men det finns en hel rad med tillvalsredskap för frontlastaren. Ett par enkla handbrepp, så byter man redskap!


Vid de tillfällen man önskar använda sin traktor utan lastare är lastaggregatet enkelt demonterbart och parkeras på inbyggda stödben på några minuter med enkla handgrepp!

Olika tilläggsutrustning:

Klicka på bilderna för info

Lastarhöjder (cm)

SOLIS 20 A190 B140

SOLIS 26 A217 B168

Olika redskapsalternativ till SOLIS Frontlastare

Klicka på bilderna för förstoring

Välkommen att ställa frågor här: