SOLIS smaltraktorer är försedda med samma commonrailmotorer med turboladdning och intercooler som i standardtraktorerna och kommer från i höst också med Steg 5-klassning. De möter alla krav som ställs på en traktor i den här storleken. De är tysta, vibrationsfria, bekväma, lättkörda, enkla att förstå och att använda. Alla modeller är svenskregistrerade och godkända för all användning.


Smal-traktorerna är helt fantastiska att använda i trängre applikationer, som fruktodling till exempel. Både N75 och N90 är under 147cm breda med standard däckutrustning.


N-serien har manuell helsynkroniserad transmission med 12 växlar och fram-back (12+12-transmission)


Alla SOLIS traktormodeller omfattas av 3 års fabriksgaranti maximerat till hela 2000 timmar och möter senaste avgaskrav Steg 5.


Det går att förse dessa traktormodeller med frontlastare från spanska Tenias, högkvalitativa med EURO-fäste, lastdämpning och tredje funktion. 


Vi saluför lämpliga redskap till alla våra traktormodeller! Vilka behov har Du?


Välkommen att provköra våra visningsexemplar!N75 4WD


Hytten håller mycket låg ljudnivå, är rymlig för traktortypen, bekväm och ger extremt bra runtomsikt med de stora glasytorna. In- och utsteg är bekvämt och ansträngningsfritt. Luftkonditionering och motorvärmare är standard.


Transmissionen är italienska Carraro, fantastisk kvalitet som inte återfinns i andra traktorer i den här prisklassen.


Fingertoppslätt servostyrning, mycket lättkörd!


Utrusta din traktor som du vill, frontlastare, drivna och odrivna redskap att hänga bakpå.

N90 4WD


Chassimässigt och hyttmässigt lika som N75, men med bättre prestanda.


Utrusta din traktor som du vill, frontlastare, drivna och odrivna redskap att hänga bakpå.